Hakkımızda

Kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin akaryakıt ve madeni yağlar sektöründe öncü konumunu koruyan Genoil Enerji ve Ticaret Limited Şirketi, GüzelEnerji Akaryakıt A.Ş. (eski adı ile Total) distribütörlerinden biridir. GüzelEnerji, OYAK tarafından Mart 2020’de kurulmuştur. Genoil,bu dinamik ve yenilikçi şirketin en önemli iş ortaklarından biridir.

Genoil, akaryakıt dağıtımı ve madeni yağ sektöründe sağlam ve güvenilir markalarla işbirliği yaparak faaliyet göstermektedir. TotalEnergies İstasyonları, M Oil ve Türk Petrol gibi sektörün önde gelen markalarıyla iş birliği içinde olan Genoil, kaliteli ürünleri ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla sektörde fark yaratmaktadır.

Misyonumuz

Genoil olarak, akaryakıt dağıtımı ve temiz enerji alanında sektörün lider şirketleri arasında yer alan Güzel Enerji ile iş birliğimizi sürdürmek ve siz değerli müşterilerimize kaliteli akaryakıt hizmeti sunmak.

Vizyonumuz

Genoil olarak, akaryakıt dağıtımı ve temiz enerji alanında sektörün lider şirketleri arasında yer alan Güzel Enerji ile iş birliğimizi sürdürerek, geleceğin enerji ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi çözümler sunmayı vizyon ediniyoruz. Müşterilerimize sadece kaliteli akaryakıt hizmeti sunmakla kalmayıp, aynı zamanda sürdürülebilir ve çevre dostu enerji kaynaklarına geçiş sürecinde öncü olmayı hedefliyoruz. İnsanlara ve çevreye duyarlı bir yaklaşımla, enerji sektöründe dönüşümü destekleyerek, topluma ve gelecek nesillere değer katmayı amaçlıyoruz. Genoil olarak, liderlik, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik ilkeleriyle hareket ederek, dünya çapında enerji alanında bir referans noktası olmayı gözlüyoruz.

Kurumsal Akaryakıt

TotalEnergies’in Türkiye’deki güçlü distribütörlerinden biri olarak, işletmenizin kurumsal akaryakıt ihtiyaçlarını karşılamak için buradayız. TotalEnergies markası altında sunduğumuz ürünler ve hizmetlerle, işletmenizin enerji gereksinimlerini en üst düzeyde karşılamak için elinizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Hedeflerimiz

TotalEnerji olarak, Güzel Enerji ile birlikte sürdürülebilir enerji alanındaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Çevreye duyarlı ve yenilenebilir çözümler sunmaya gayret ediyor, gelecek için daha yaşanılabilir bir dünya yaratmaya çaba harcıyoruz. Hedeflerimize ulaşmak için güneş enerjisi ve rüzgar enerjisi alanında çeşitli projeler yürütüyoruz.

Yakıtmatik

Yakıtmatik, filonuzdaki araçların akaryakıt alımlarını kolaylaştıran ve Türkiye genelindeki tüm TotalEnergies ve M Oil istasyonlarından hızlı ve güvenilir bir şekilde yakıt almanızı sağlayan etkin bir filo yönetim sistemidir.

M OIL

M Oil, geniş istasyon ağıyla akaryakıt, LPG oto gaz ve madeni yağ perakende satışlarını gerçekleştirmenin yanı sıra, ticari ve endüstriyel yakıtların toptan satışları konusunda özel kurum ve kuruluşlara hizmet sunar.

TotalEnergies İstasyonları

TotalEnergies İstasyonları, yüksek kaliteli akaryakıt ürünleri ve üstün müşteri hizmeti ile tanınan öncü bir markadır.

Neden Total Enerji

Geliştirdiğimiz ileri seviye teknolojiler ile taşıt tanıma sektöründe standartların üzerine çıkıyoruz. Profesyonel ekibimiz ve müşteri odaklı yaklaşımımız sayesinde sizlere en iyi hizmetin garantisini veriyoruz.

  • Profesyonel Destek

    Alanında uzman çalışma ekibimizle beraber, hem süreç başında hemde süreç içerisinde her adımda sizinle çalışıyoruz.

  • Filonuza Özel Çözümler

    Filonuzun ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunarak size maksimumum verimlilik ve memnuniyet sunuyoruz.

  • Otomatik Faturanlandırma

    Otomatik faturalandırma sayesinde fiş toplama sorununa son veriyoruz. Yakıt alımlarını otomatik olarak faturalandırarak muhasebesel süreçlerinizi kolaylaştırığ hata oranını düşürüyoruz.

  • Dinamik İndirimler

    Değişen piyasa koşullarında size en iyi fiyatı sunmak için dinamik indirimler uyguluyoruz. Böylelikle en uygun maliyet avantajını her zaman sunarız.

  • 7/24 Destek

    İhtiyaç duyduğunuz her an ekibimiz ile yanınızdayız. Operasyonel süreçlerinizin sürekliliğini sağlamak için 7/24 bize ulaşabilirsiniz.

TotalEnergies

Yakıtmatik'te Güvenilir Partneriniz

Yakıtmatikte Güvenilir Partneriniz: 2025’teki yasal düzenlemeyle zorunlu olacak taşıt tanıma sistemlerinde çözüm ortağınız oluyoruz. Siz de filonuzun yakıt yönetimini optimize edin, verimliliği en üst seviyeye çıkarın.

Hemen Başvur

Uzman ekibimiz başvurunuzu en kısa sürede değerlendirip size 24 saat içinde geri dönüş yapacaktır.

Yakıtmatik'te Güvenilir Partneriniz.2025'teki yasal düzenlemeyle zorunlu olacak taşıt tanıma sistemlerinde çözüm ortağınız oluyoruz. Siz de filonuzun yakıt yönetimini optimize edin, verimliliği en üst seviyeye çıkarın.